Alzheimers berører alle - støt forskningen

Giv bidrag
Oprettet Af:
Samler ind til:
START DIN EGEN INDSAMLING TIL ALZHEIMERFORENINGEN

Alzheimers berører alle - støt forskningen

Næsten en halv million danskeres hverdag er berørt af demens – enten fordi de selv har en demenssygdom, eller fordi de er nære pårørende, venner eller kollegaer til en person med demens, og hvert år kommer 14-15.000 nye tilfælde af demens til.

Jeg har selv Alzheimers tæt inde på livet og ved, at sygdommen berører den ramte, hele familien og alle nære relationer.
Sygdommen fortjener langt mere opmærksomhed og støtte til bekæmpelse. Det vil jeg gerne støtte, og håber at andre støtter op.

Søndag den 24. september holder Alzheimerforeningen deres årlige landsindsamling, og jeg desværre er forhindret i at være indsamler den dag. Derfor har jeg startet min egen indsamling. Jeg håber, at du vil deltage. Mange bække små...

Alzheimerforeningen arbejder for at bekæmpe demenssygdomme samt for at forbedre vilkårene for mennesker med demens og deres pårørende ved at: Rådgive, via den uafhængige og landsdækkende telefonrådgivning, Demenslinien. Støtte og hjælpemennesker med en demenssygdom og deres pårørende via støttegrupper, demenscaféer, Erindringsdans, ferieophold og sorggrupper for børn. Oplyse og informere om livet med demens via udgivelser af medlemsblade, nyhedsbreve mm. Sætte demenssagen på dagsordenen, ved kampagner og pressearbejde, for at forbedre forholdende for demensramte og medvirke til at fjerne de tabuer der stadig eksisterer. Indsamle midler til forskning i Alzheimers Sygdom og andre demenssygdomme.
Giv bidrag
700 kr.
11%
0 Dage tilbage

Seneste aktivitet

  • Susanne Egebjerg Susanne Egebjerg gav 100 kr.

  • Susanne Priess Susanne Priess gav 250 kr.

    Syg ven

  • Steen Schlüter Persson Steen Schlüter Persson gav 250 kr.

  • Steen Fürstling Steen Fürstling gav 100 kr.