Jeg samler ind for mennesker med demens og deres familier

Donér
Oprettet Af:
Cæcilie Lützau
Samler ind til:
HUSK MIG - ALZHEIMERFORENINGENS LANDSINDSAMLING 2020

Jeg samler ind for mennesker med demens og deres familier

Kære venner, familie, kolleger og hele mit netværk

Demenssygdom er ikke en naturlig del af alderdommen - demens skyldes altid en sygdom i hjernen, og yngre mennesker kan også få demens. Når en forælder får en demenssygdom, påvirker det hele familien. I Danmark antages der at være omkring 5000 børn og unge, som har en forælder med en demenssygdom. At være barn eller ung pårørende er udfordrende, fordi man skal takle en hverdag med demenssygdom samtidig med, at man også skal være ung med alt, hvad der hører til et ungdomsliv. Det er svært. Derfor er der brug for støtte, hjælp og opmærksomhed til alle de børn og unge, som hver dag lever med demens tæt ind på livet.

Jeg har valgt at samle ind til Alzheimerforeningen i forbindelse med den årlige landsindsamling Huskedagen. Vil I støtte mig? Hver krone tæller, og jeg er taknemmelig for ethvert bidrag, stort som småt.

Du donerer her via denne side (tryk på donér-knappen). Hvis du har lyst, så skriv hvem du er, så vi alle kan dele stoltheden ved at gøre en forskel sammen.

Hvis du vil læse mere om Huskedagen den 19. september 2020 eller tilmelde dig som indsamler, så se mere her: www.huskedagen.dk

Mange tak for din støtte!
Donér

0 kr.
Indsamlet

0% 2.000 kr.

0
Donationer

77
Dage tilbage

Seneste aktivitet

Når du modtager donationer, vil de blive vist her.