HUSK MIG - ALZHEIMERFORENINGENS LANDSINDSAMLING 2021

HUSK MIG - ALZHEIMERFORENINGENS LANDSINDSAMLING 2021

Bliv digital indsamler for Alzheimerforeningens Landsindsamling - Huskedagen! Du kan være med til at gøre en forskel for de næsten 500.000 danskeres hverdag er berørt af demens – enten fordi de selv har en demenssygdom, eller fordi de er nære pårørende eller ven til en person med demens.

Du får din egen indsamlingsside, hvor du kan fortælle om din personlige motivation for at samle ind. Vi sender dig forslag og inspiration til hvordan du kan dele din indsamling digitalt med dine venner, familie, kollegaer og resten af dit netværk.
Du kan samle ind i hele perioden op til Huskedagen den 24. september 2022, eller finde på din egen anledning – det kan være til en fødselsdag, firmafest, byfest eller hvad du selv finder på!

Hvert år i september samler Alzheimerforeningen ind for mennesker med demens og deres pårørende i forbindelse med den Internationale Alzheimerdag. Vi kalder det Huskedagen - dagen hvor vi husker dem der glemmer. I år samler vi ind på gader og stræder lørdag den 24. september 2022.
Som digital indsamler støtter du op om vores gadeindsamling ved at samle ind digitalt i månederne og ugerne op til Huskedagen - når det passer dig, og på den måde, der passer dig!

40-45 mennesker rammes hver dag af demens i Danmark. Pengene fra landsindsamlingen går til Alzheimerforeningens arbejde for at bekæmpe demenssygdomme samt for at forbedre vilkårene for mennesker med demens og deres pårørende. Vi støtter forskning i Alzheimers sygdom og andre demenssygdomme. Vi støtter og hjælper mennesker med en demenssygdom og deres pårørende med rådgivning, uddannelse og aflastning. Vi oplyser og informerer om livet med demens. Læs mere på www.alzheimer.dk

147.048 kr.
Indsamlet


90
Indsamlinger

879
Donationer